Sunday, 24 July 2011

aRsEnaL toUR 2011

12-Jul-2011 - training session
13-Jul-2011 - friendly match vs harimau malaya ~skuad bola Malaysia
tempat -  stadium bukit jalil
perasaan- happy sgt2 yg tak dpt nak digambarkan!!  =)  =)  hoho...

 the gunners


harimau malaya

 supporters

paling best gi training session.. dekat gile dpt tgk muka player arsenal..perghhh duduk seat bwh sekali dekat ngan pintu player masuk..kebetulan abes training diorg lalu depan baling cap,keychain... berebut la org nak tangkap..aku da tersepit2 kat situ.. tp mata tak berkelip2 nak tgk sorg2 player..hoho.. berani kerat jari ryo miyaichi cute weh...=P
hari friendly match tu aku gerak awal gak.. lepas je asar terus gi, pdhal game start 8.45pm...hoho..
tp time sampai tu pun dah penuh dgn supporters yg beratur tgu gate bukak.. wahhhh.. rupa2nya ramai yg lagi semangat dari aku..hoho...
aku tgk keliling cari port kosong.. last2 lepak sorg2 tepi gate stadium tgk2 org sambil candid few pics..  antara yg buat ase best gi stadium sbb suka tgk dressing + gelagat2 penyokong.. macam2 ragam..mcm2 style, kdg2 tgk cool gle.. tp kdg2 yg terlebih2 pun ade....hoho
break first half tu.. ada la org2 kampung 'song ngan sagna' duk hampir gak ngan seat aku excited gile laa menyokong sambil menari.. suar londeh separuh punggung pun tak sedar.. haha  mmg tarik perhatian sume org... sempat rakam aksi diorg..  sorg tu memang 'terbaekk'... hoho
enjoy watching guys.. ;)
~ tapi bab yg sua londeh tu gua x capture la.. aihhh.. xmo gatal2!!=P ~

video

4 comments:

  1. sua londeh?

    ReplyDelete
  2. Yg londeh tu laa patut capture.. Cesss.. Pura2 alim pulak.. Hahaha

    ReplyDelete
  3. hahah.. capture kat otak je.. pai skang ingat lg.. hoho =P

    ReplyDelete
  4. hahaahaha... habis laaa.. otak dah tercemar..

    ReplyDelete